The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Standart ve sertifikasyonlara şık olarak üretilmiş yangın kapıları yaklaşık 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri marifet birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri ayrımlılık gösterebilir.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Gayrı bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın bapsı fiyatları mafevkda nüshalan bütün değişçilikkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam katkısızlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bununla birlikte süflidaki kriterlere malik olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısında kilit ve karakol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları Yangın Çıkış Kapısı yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Cihetıcı malzeme karınermeyen ve cenahıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu merhale ahşap bapnın yasak olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla edinmek, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page